Printer

Personlige printere er først og fremmest designet til at støtte den enkelte bruger, og kan kun tilsluttes til en enkelt computer. Disse printere er designet til lav volumen, korte ekspeditionstid udskriftsjob, der kræver minimal opsætning af tid til at fremstille en kopi af et givet dokument. Men de er generelt langsomme enheder, der varierer fra 6 til omkring 25 sider i minuttet (ppm), og prisen per side er relativt høj. Men dette opvejes af den on-demand bekvemmelighed. Nogle printere kan udskrive dokumenter, der er gemt på hukommelseskort eller fra digitale kameraer og scannere.

En printer patron kan du både som original eller uoriginal. Du kan finde både blækpatroner, printer patron og printer tilbehør. Nemmere bliver det ikke. Du kan desuden spare en formue ved at genopfylde dine gamle blækpatroner til din printer – på den måde kan du skabe en helt ny printer patron selv.

Blæk printer

Blæk, printer patron og tilbehør til din printer er alt sammen noget. Vi har åbent døgnet rundt for at du kan finde blæk, printer patron og det tilbehør du mangler med det samme. Du finder bare det du vil have.

Farvelaser printer

Farvelaser printer. Hvis du er den heldige ejer af en laserprinter, der kan skrive i farver, kender du sikkert også priserne på toner.

Printer laser farve

Printer, laser farve og toner skal hænge sammen for at få flotte print. Hvis din laser printer mangler toner bliver printene dårlige. Hos computersupply.dk kan du finde lige præcis den toner der kan få printer, laser farver og toner til at gå op i en højere enhed.